Back

A Song Of Ice And Fire :Starter set (Pre-order Q3 2018)

139,95 BTW

✓ Vandaag besteld = morgen (donderdag) in huis!
✓ Bestel nog voor 75,00 om het gratis te verzenden!
✓ Vandaag besteld = morgen (donderdag) in huis!

999 op voorraad

SKU: ffg876 Categorieën: , ,
Beschrijving

Beschrijving

Koning Robert Baratheon is dood, en die in controle over de Grote Huizen van Westeros hebben besloten dat het tijd is dat ze een vertegenwoordiger hebben op de ijzeren troon. De kraaien zijn verzonden uit. De bannermen hebben gereageerd. De oorlog van Five Kings is er!

A Song of Ice & Fire: Tabletop Miniatures Game Starterset – Stark vs. Lannister heeft alles nodig voor twee spelers om epische gevechten te voeren. Bevattend legers voor zowel House Stark als House Lannister, spelers bouwen hun legers, selecteer leiders, bouwen hun Tactics Deck, en nemen deel aan een van de vijf verschillende speltypen.

Extra informatie

Extra informatie

Merken

Spelsoort

Spelgenre

, ,

Spelmechanisme

,

Leeftijd

Aantal Spelers

Taal

Uitgiftejaar

Bezorging, Vragen & Advies

Vragen

Heb je vragen of wil je advies? wij zijn van 10.00 tot 17.00 bereikbaar via 0031 6 28 80 72 79 of stuur een email naar [email protected]

Bezorgen

Wij verwerken bestellingen voor 16.00 uur, dezelfde dag nog! Dit wil zeggen voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis! In het weekend verwerken we pakketten tot 15.30 uur, deze worden dan maandag bezorgd. Wij bieden de keuze uit standaard berzorging of aflevering bij jou in de buurt. Ook bieden we extra bezorgopties en de mogelijkheid voor avond levering. Deze vind je tijdens het afrekenen!