Muse

22,50 BTW

✓ Vandaag besteld = morgen (donderdag) in huis!
✓ Bestel nog voor 75,00 om het gratis te verzenden!
✓ Vandaag besteld = morgen (donderdag) in huis!

1 op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Inspireer je teamgenoten met behulp van cryptische aanwijzingen en surrealistische beelden in Muse. Een prachtig gezelschapspel met meer dan honderd volledig geïllustreerde kaarten. Je kan dit spel coöperatief spelen bij een lager spelers aantal, of verdeel de spelers in teams om een competitief spel te hebben. Of je nu coöperatief of in teams speelt het spel wordt op de zelfde wijze gespeeld.

Als Muze moet je creatief zijn om de juiste aanwijzing te geven binnen de beperkingen van je kaart die je hebt gekregen ter inspiratie, in de hoop je team de goede kant op te sturen naar het meesterwerk. Als kunstenaar werk je naast elkaar om die aanwijzingen te ontcijferen en zo het juiste kunstwerk te kiezen.

Daag je creativiteit uit, en laat je leiden door je Muze

 

Extra informatie

Extra informatie

Merken

Spelsoort

Spelgenre

,

Spelmechanisme

,

Leeftijd

Aantal Spelers

Taal

Spelduur

Uitgiftejaar

Ean

Bezorging, Vragen & Advies

Vragen

Heb je vragen of wil je advies? wij zijn van 10.00 tot 17.00 bereikbaar via 0031 6 28 80 72 79 of stuur een email naar [email protected]

Bezorgen

Wij verwerken bestellingen voor 16.00 uur, dezelfde dag nog! Dit wil zeggen voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis! In het weekend verwerken we pakketten tot 15.30 uur, deze worden dan maandag bezorgd. Wij bieden de keuze uit standaard berzorging of aflevering bij jou in de buurt. Ook bieden we extra bezorgopties en de mogelijkheid voor avond levering. Deze vind je tijdens het afrekenen!