Back

Star Wars X-Wing 2nd Edition: Rebel Alliance Maneuver Dial Upgrade Kit (pre-order 09-2018)

9,95 BTW

✓ Vandaag besteld = morgen (donderdag) in huis!
✓ Bestel nog voor 75,00 om het gratis te verzenden!
✓ Vandaag besteld = morgen (donderdag) in huis!

999 op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Omdat een ruim aanbod aan schepen beschikbaar is om je squadron aan te passen, is het alleen maar passend dat je je squadron verder kunt aanpassen met de rebel alliantie manoeuvreerknop upgrade kit.

Tijdens elk spel van X-Wing Second Edition, zullen jij en je tegenstander stiekem de bewegingen van je schepen op kartonnen manoeuveldialen plotten. De wijzerplaat-upgradekit bevat drie plastic beschermers die de wijzerplaat van een schip plaatsen in een veilige behuizing, waardoor de esthetiek van je squadron wordt verbeterd en trots de kleuren van de Rebel Alliance worden weergegeven. Niet alleen geeft iedere wijzer duidelijk aan dat je vecht voor de vrijheid van de Galaxy, ze bevatten ook een spatie op de achterkant om een ​​ID-token in te voegen die een silhouet van het corresponderende schip weergeeft, waardoor het gemakkelijk is om onderscheid te maken tussen je schepen.

Extra informatie

Extra informatie

Merken

Spelsoort

Spelgenre

, , , ,

Spelmechanisme

, ,

Leeftijd

Aantal Spelers

Taal

Spelduur

Uitgiftejaar

Bezorging, Vragen & Advies

Vragen

Heb je vragen of wil je advies? wij zijn van 10.00 tot 17.00 bereikbaar via 0031 6 28 80 72 79 of stuur een email naar [email protected]

Bezorgen

Wij verwerken bestellingen voor 16.00 uur, dezelfde dag nog! Dit wil zeggen voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis! In het weekend verwerken we pakketten tot 15.30 uur, deze worden dan maandag bezorgd. Wij bieden de keuze uit standaard berzorging of aflevering bij jou in de buurt. Ook bieden we extra bezorgopties en de mogelijkheid voor avond levering. Deze vind je tijdens het afrekenen!