Back

Star Wars X-Wing 2nd Edition: Scum and Villainy Maneuver Dial Upgrade Kit (pre-order 09-2018)

9,95 BTW

✓ Vandaag besteld = morgen (donderdag) in huis!
✓ Bestel nog voor 75,00 om het gratis te verzenden!
✓ Vandaag besteld = morgen (donderdag) in huis!

998 op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Tijdens een game van X-Wing Second Edition selecteer je in het geheim de bewegingen van je schepen met behulp van kartonnen manoeuvelknoppen die deel uitmaken van elke scheepsexpansie en de Scum en Villainy Conversion Kit.

Nu kunt u de esthetiek van uw squadron verder aanpassen door de manoeuvatieknop van elk schip in een stijlvolle en veilige plastic behuizing te plaatsen. De Scum en Villainy Manoeuvre Dial Upgrade Kit bevat drie gebeeldhouwde plastic wijzerplaten die uw aansluiting bij de meest gevreesde premiejagers en criminelen van de Galaxy aankondigen. Bovendien bieden deze plastic manoeuveldialen u een eenvoudige manier om uw wijzerplaten te onderscheiden – elke wijzerplaat bevat een spatie op de achterkant om een ​​ID-token in te voegen dat een silhouet van het corresponderende schip weergeeft.

Kies je snelheid en stijl!

Extra informatie

Extra informatie

Merken

Spelsoort

Spelgenre

, , , ,

Spelmechanisme

, ,

Leeftijd

Aantal Spelers

Taal

Spelduur

Uitgiftejaar

Bezorging, Vragen & Advies

Vragen

Heb je vragen of wil je advies? wij zijn van 10.00 tot 17.00 bereikbaar via 0031 6 28 80 72 79 of stuur een email naar [email protected]

Bezorgen

Wij verwerken bestellingen voor 16.00 uur, dezelfde dag nog! Dit wil zeggen voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis! In het weekend verwerken we pakketten tot 15.30 uur, deze worden dan maandag bezorgd. Wij bieden de keuze uit standaard berzorging of aflevering bij jou in de buurt. Ook bieden we extra bezorgopties en de mogelijkheid voor avond levering. Deze vind je tijdens het afrekenen!